My story

Mijn naam is Ilse. Afgelopen jaren heb ik een aantal mijlpalen bereikt; een paar andere werelddelen bezocht, mama van een jongen en een meisje geworden, getrouwd met mijn grote liefde en de 40 jaar bereikt (in deze volgorde).

Mijn bucketlist is nog niet leeg hoor. En dat raakt hij ook niet, want dan zou het leven maar saai worden. Dus af en toe voeg ik daar weer wat aan toe.

Toch heb ik onlangs wel een heel bijzonder zaadje gezaaid: IV Marketing, mijn eigen bedrijf. Ik heb het op 1 april 2015 grond gegeven en nu geef ik het met regelmaat water, zodat het plantje kan gaan groeien. Heb net een nieuwe pot gekocht die ik nog ga schilderen en decoreren. Met de juiste verzorging moet het dan echt gaan groeien; dit bijzondere plantje geef ik dan ook veel tijd een aandacht. En ik weet het: ik moet geduld hebben; het is geen hyperlapse filmpje dat zich afspeelt.

Het is een klimop, die overal naar toe wil. Aan mij de taak om het richting te geven, zodat ik straks naar een mooi vormgegeven basis kijk.

Help je mij mee mijn plantje te laten groeien? Dan help ik jou om jouw moestuin te laten groeien, zodat je straks kunt oogsten en ervan kunt eten. Maar geef je me wel de mest en water aan om dit te doen?
Jong plantje kweken

PS: Ik heb ook nog een volgroeide plant staan die ik nog verzorg (Vipmedia) en waar ik nog van geniet. Deze ervaring is de voeding voor iets nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *